Multigym Schoonebeek

Over ons

Ons verhaal

Ibrahim Hadla en Selina Teunissen zijn in mei 2020 gestart met Multi Gym Schoonebeek. Ibrahim woont sinds augustus 2015 in Nederland. Ibrahim is afkomstig uit Syrië en had daar twee grote sportscholen. Ibrahim heeft een achtergrond in bodybuilding en heeft hier acht keer toonaangevende prijzen mee gewonnen. De sportschool is echt een passie van Ibrahim. Vanwege de oorlog moest hij alles achterlaten, en dus ook zijn droom.

In Nederland had hij een nieuw doel, zijn droom opnieuw verwezenlijken samen met zijn partner Selina.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN SPORTSCHOOL IN DE BUURT VAN SCHOONEBEEK EN WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET HET BEHALEN VAN JE DOELEN? DAN PAST MULTI GYM SCHOONEBEEK ZEKER BIJ JOU!

Wat ons al jaren beweegt en nog steeds inspireert, willen wij met onze sporters delen; kom in beweging, daag jezelf uit en voel je fit!

Sport verbindt, sport beweegt mensen fysiek maar ook mentaal. Sport maakt vrienden, sport daagt uit, inspireert en geeft je een goed gevoel. Of je nu op weg bent naar de top, in beweging wilt komen of wilt blijven, sporten is nooit zonder resultaat! Bij ons staat de koffie en thee klaar, kom gezellig langs en geniet van onze vernieuwde faciliteiten.

Populaire programmas

Personal training

Bodybuilding

Wedstrijdbegeleiding

Groepslessen

Voedingsadvies

Ben jij er klaar voor?

Echte mensen. Echt resultaat.

Wat ons al jaren beweegt en nog steeds inspireert, willen wij met onze sporters delen; kom in beweging, daag jezelf uit en voel je fit! Samen in beweging komen geeft plezier, voor jong en oud, voor topsporter of herintredende moeder, voor schoolkinderen of senioren. Dat is waar wij voor staan; sportplezier voor jong en oud.

Work

Bigger.Faster.Stronger

STart vandaag nog met sporten

Openingstijden

Maandag
07:30 - 21:00

Dinsdag t/m vrijdag
08:30 - 21:00

Zaterdag en zondag
08:30 - 12:30

Contact

Multi Gym Schoonebeek
Nieuw-Amsterdamseweg 70
7761 PC Schoonebeek
Tel: 0524-223849
E-mail: info@multigym-schoonebeek.nl