Groepslessen & programma’s

De gym

groepsLessen

Bij Multigym Schoonebeek geven onze instructeurs verschillende groepslessen zodat er altijd voor u wat bij zit!

 

Programmas

Wedstrijd begeleiding – bodybuilding en men’s physique. (Klik hier)

Bedrijfsfitness (klik hier)

Personal training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen.

Voedingsadvies

Het aanleren van een gemakkelijk vol te houden nieuwe lifestyle. Waarbij gezond eten en goede begeleiding de leidraad is.

Lessen voor alle fitness niveaus

Spinning
Een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
Full body
Word strak en sterk met Power, de populairste barbell les ter wereld waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint!
Pilates
steps
body shape
Cross-hitt
Boxfit

BOXFIT is een cardiovasculaire en functionele boks-fitnesstraining waarin de combinatie van tactiek, techniek, en oog-, voet,- handcoördinatie in combinatie met conditie centraal staan.

tiktok dance voor kids tot 13 jaar
cross kids voor kids tot 13 jaar

Groepslessen

Maandag

18.15-19.15 uur
TIKTOK DANCE (TOT 13JR)

18.30-19.30 uur 
CROSS HITT

19:15 – 20:15 uur
STEPS

Dinsdag

19.00-20.00 uur
PILATES 

19:30 – 20:30 uur
BOX FIT 

20.00-21.00 uur
BODYSHAPE

Woensdag

15.30-16.30 uur
CROSS KIDS (TOT 13JR)

18.30-19.30 uur
CROSS HITT

Donderdag

19:00 – 20:00 uur
BOX FIT

20:00 – 21:00 uur 
SPINNING

Vrijdag

18.30-19.30 uur
FULL BODY 

ZATERDAG

11.30-12.30 uur 
CROSS HITT

Doe ook mee!

Samen sporten is dubbel zo leuk!

De eerste les betalen wij.

Eerst proberen en dan pas officieel aanmelden? Dat kan!

Personal Training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen. 

Starten met fitness

1e Fitness afspraak:
Persoonlijk intake gesprek, waarbij de persoonlijke wensen en doelen van de klant besproken worden. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk sportschema opgesteld. Dit schema ontvangt de klant over de e-mail of op papier van de coach.

2e fitness afspraak:
De klant wordt door de coach begeleid in de fitnessruimte en het persoonlijke sportschema wordt uitgelegd. Tevens loopt de coach tijdens deze afspraak de gehele fitness ronde met de klant mee

3e fitness afspraak:
Na iedere twaalf weken volgt er een evaluatie gesprek. Hier wordt de klant opnieuw gewogen en gemeten. Daarnaast worden de persoonlijke wensen en doelen geëvalueerd. Aan de hand hiervan wordt er een nieuw persoonlijk sportschema opgesteld voor de klant.

Voor mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een personal trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Multi Gym Schoonebeek werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaatgarantie werken.

 Voor vrouwen

Ook hebben we een speciaal programma voor vrouwen. Wil je een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie te krijgen of wil je gewoon lekker fit worden. Het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaat garantie zorgt daarvoor!

Wedstrijd begeleiding en bodybuilding

 

Het grootste verschil tussen krachttraining en bodybuilding is dat het doel bij bodybuilding voornamelijk bestaat uit het vermeerderen en vergroten van de spiermassa. Bij de training en voeding staat de spiergroei centraal.

Doordat Ibrahim zelf meerdere wedstrijden heeft gehaald, weet hij zeer goed mensen te begeleiden in zijn of haar doelen.

Inmiddels zijn er al meerdere doelen behaald met bodybuilding en men’s physique. De voorbereidingen voor wedstrijden zijn inmiddels in volle gang.

Wij delen graag de tot nu toe behaalde resultaten met u. Heeft u ook interesse in deze wedstrijd begeleiding ? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

Wedstrijd begeleiding op afstand is ook mogelijk, neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Resultaten bodybuilding training en begeleiding.

Voedingsadvies

 

Het 12-weekse voedingstraject

In 12 weken tijd uw doel behalen? Dat kan! Samen met de fitness coach kunt u kiezen voor het 12 weekse voedingstraject. In deze 12 weken volgt u een geheel traject welke voor u op maat is gemaakt.

Opmeten en wegen

Bij aanvang wordt u gemeten en gewogen, in combinatie met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en doelen besproken. Naar aanleiding van de verzamelde gegevens stelt de coach een voedingsplan op, welke op maat gemaakt is voor u.

Gesprek met uw coach

Na de eerste 4 weken komt u terug op afspraak bij de coach. Tijdens deze afspraak wordt u opnieuw gemeten en gewogen en bespreekt u samen met de coach hoe het de afgelopen 4 weken is verlopen. Naar aanleiding van deze afspraak krijgt u een nieuw voedingsplan.

Tussentijdse meting

Nadat u 8 weken het voedingsplan heeft gevolgd, komt u op afspraak bij coach. Tijdens dit gesprek wordt u gemeten en gewogen en wordt er een nieuw voedingsplan voor u opgesteld.

Na 12 weken voor de laatste keer meten en wegen

Na 12 week is het voedingstraject ten einde. Samen met de coach gaat u de laatste keer meten en wegen, en vindt het eind gesprek plaats en worden uw begin doelen met u besproken.

Bedrijfsfitness

Bij Multi Gym Schoonebeek kunt u ook terecht voor sporten met een bedrijfsfitness lidmaatschap. Wij hebben contracten met diverse bedrijfsfitnessen waaronder: Bedrijf Fitness Nederland en de Duitse bedrijfsfitness Qualitrain!

Ook op basis van een factuur welke naar de werkgever verzonden wordt, kunt u bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

multigym-hasselt-bedrijfsfitness-nederland
Quilitrain
Work

Bigger.Faster.Stronger

STart vandaag nog met sporten

Openingstijden

Maandag
07:30 - 21:00

Dinsdag t/m vrijdag
08:30 - 21:00

Zaterdag en zondag
08:30 - 12:30

Contact

Multi Gym Schoonebeek
Nieuw-Amsterdamseweg 70
7761 PC Schoonebeek
Tel: 0524-223849
E-mail: info@multigym-schoonebeek.nl